Vriend worden

De tuin wordt onderhouden door zo’ n 35 vrijwilligers. Ook het bestuur bestaat uit vrijwilligers. Er wordt veel werk verzet: als eerste natuurlijk het groen-onderhoud, maar ook het technische onderhoud, contacten met collega-culturele instellingen in Steyl en het organiseren van evenementen behoren tot de werkzaamheden..

U kunt de Jochumhof steunen door ‘vriend’ te worden. Voor maar € 12,50 ontvangt u een vriendenpas, die u het hele jaar vrije toegang tot de tuin verschaft. Een gezinspas kost € 20,00. Vriend worden gaat heel gemakkelijk, vul onderstaand formulier in en word vriend!

In de horeca liggen ook vriendenformulieren. Als u daar het formulier afhaalt en inlevert, krijgt u de vriendenpas meteen mee.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Aanhef
Naam
Automatische afschrijving?

Als U kiest voor automatische inschrijving geeft u toestemming aan Stichting Jochumhof te Steyl, incassant-ID: NL92ZZZ120168020000, om doorlopende-incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving, kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.